Pyrforos

Γραφείο Διασύνδεσης – Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων ΕΜΠ

Menu

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΕ 13 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΑΠΟ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΜΠ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ / ΙΤ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ / ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Tο Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, διοργανώνει μια δράση για τελειόφοιτους / απόφοιτους του ΕΜΠ με ειδίκευση σε θέματα Πληροφορικής / ΙΤ / Προγραμματισμού/ Μηχανικού Υπολογιστών και συναφείς ειδικότητες.

Με μία απλή και σύντομη διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναρτήσουν το Βιογραφικό τους και αυτό να σταλεί αυτόματα στις 13 εταιρείες που συνεργάζονται με το Γραφείο μας και ενδιαφέρονται να προσλάβουν τελειόφοιτους / απόφοιτους από το ΕΜΠ που έχουν αυτή την ειδίκευση.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στη δράση είναι οι ακόλουθες:

Algosystems

CBS

Chubb

Entersoft

                  Epsilon Net

ESTARTA

                  Hack The Box

INFINITUM

ITML

                  Joule

Neurosoft

NOVIBET

ΟΠΑΠ

Δείτε ακολούθως αναλυτικά τις επιχειρήσεις και στείλτε το Βιογραφικό σας στις εταιρείες που σας ενδιαφέρουν

Η Algosystems είναι Solutions Provider- System Integrator στην αγορά Πληροφορικής & Επικοινωνιών, Αυτοματισμού & Ελέγχου και Μετρολογίας. Η εταιρεία διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία και τεχνογνωσία, με πάνω από 37 έτη παρουσίας στον κλάδο. Ως system integrator, χρησιμοποιεί τις εξιδεικευμένες γνώσεις της στις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνίας και στο λογισμικό, σε βιομηχανικούς και κτιριακούς αυτοματισμούς, σε εξειδικευμένα συστήματα του τομέα μεταφορών αλλά και στη μετρολογία, για να προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες σε ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα πελατών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο website μας Homepage – Αlgosystems S.A. (algosystems.gr) , καθώς επίσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας. 

Δείτε εδώ περισσότερα για εμάς

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

Cosmos Business Systems

Ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους Τεχνολογίας Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα και την Κύπρο. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα και των Τραπεζών, καθώς και σε φορείς του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ. Απασχολεί ~300 εργαζομένους και το 2023 έκλεισε με 66€ εκατομμύρια κύκλο εργασιών. Εκτός από τη μητρική εταιρεία την Cosmos Business Systems, ο όμιλος διαθέτει τρεις θυγατρικές, τις Cosmos Consulting S.A., CBS IT (Cyprus) & CBS LAN, όπως και υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη και τα Χανιά.

Αποστολή της εταιρείας μας, είναι η παροχή υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένων λύσεων σε προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας, επενδύοντας σε ανθρώπους και γνώση, έναν συνδυασμό που την κάνει ανταγωνιστική και αποτελεσματική.

Εδώ θα βρείτε βίντεο παρουσίασης της εταιρείας, το οποίο μπορεί να το κατεβάσετε

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

Chubb is a world leader in insurance. With operations in 54 countries, Chubb is making significant investments to thrive in the digital age.  Chubb launched its third Technology Hub in Thessaloniki in 2022 which is rapidly developing.  Our new center of excellence in Greece is positioned to drive our ongoing business and to support our digital business transformation, as well as the company’s operations in the European region which encompasses 27 countries.

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

Η Entersoft σχεδιάζει και αναπτύσσει επιχειρηματικά λογισμικά και εξειδικευμένες λύσεις, παρέχοντας προστιθέμενη αξία και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων που την επιλέγουν για συνεργάτη. Στον πυρήνα της στρατηγικής της είναι η σταθερή ανάπτυξη, η τεχνολογική καινοτομία και η πρωτοπορία στην αντιμετώπιση των επιχειρηματικών προκλήσεων στο μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον, με επίκεντρο τον πελάτη.

Με ισχυρή διεθνή παρουσία και εξαγωγική δραστηριότητα, με σημαντικούς ρυθμούς διαχρονικής ανάπτυξης, με περισσότερα από 600 εξειδικευμένα στελέχη που καταρτίζει και πιστοποιεί μέσα από εσωτερική εκπαιδευτική ακαδημία, εξασφαλίζει τη βέλτιστη υποδομή για ποιοτική υλοποίηση των συστημάτων της και υψηλού επιπέδου υποστήριξης του πελατολογίου της.

Σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών, η Entersoft πρωταγωνιστεί στην αγορά των ERP, CRM, HRMS, Retail, Mobile, WMS, e-Commerce, e-Invoicing και Business Intelligence λύσεων, σχεδιασμένα στην πλατφόρμα .ΝΕΤ της Μicrosoft και διαθέσιμα για εγκατάσταση σε τοπική υποδομή ή στο Cloud, με άδεια χρήσης ή και ως υπηρεσία Software as a Service (SaaS).

Αποστολή μας είναι η ανάπτυξη, η εφαρμογή και η υποστήριξη επιχειρηματικών λύσεων, που δημιουργούν συνθήκες προόδου και εξωστρέφειας για τους πελάτες μας. Για το σκοπό αυτό, επενδύουμε στην έρευνα και το σχεδιασμό προηγμένων συστημάτων τα οποία, σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, εξασφαλίζουν τη μέγιστη αποδοτικότητα των λύσεων και τη διαχρονικότητα της επένδυσης σε αυτές. Το όραμά μας είναι να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά, προβλέποντας τις μελλοντικές προκλήσεις της αγοράς και παρουσιάζοντας προσωποποιημένες εμπειρίες και δημιουργικό περιβάλλον εργασίας στους πελάτες μας. Η εμπιστοσύνη των πελατών είναι κεφάλαιο και κινητήρια δύναμη για εμάς.

To μεγαλύτερο μέρος των επενδύσεων της εταιρείας στοχευμένα και με συνέπεια κατευθύνεται στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D). Η άριστη τεχνική κατάρτιση και το ανεξάντλητο ταλέντο των στελεχών μας, η προσήλωση στις εξελίξεις της αγοράς και η ενσωμάτωση της τελευταίας τεχνολογιας στα προϊόντα, εξασφαλίζουν τη συνεχή ροή νέων λειτουργιών και λύσεων για τους πελάτες.

www.entersoft.gr

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, (Epsilon Net Software), της ανάπτυξης ψηφιακού περιεχομένου (Epsilon Net Network) και της εκπαίδευσης (Epsilon Net Training).
Ο Όμιλος της Epsilon Νet αποτελεί σημείο αναφοράς στην δημιουργία πληροφοριακών συστημάτων για περισσότερο από 20 χρόνια. Απασχολεί σήμερα περί τους 1500+ εργαζόμενους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και διαθέτει ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο με περισσότερους από 500 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Περισσότερες από 150.000 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο οικονομικό χώρο βασίζουν την εύρυθμη, καθημερινή, λειτουργία τους στα προϊόντα της Epsilon Net εξασφαλίζοντας έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση, απαραίτητη για την λήψη κρίσιμων αποφάσεων.
Η Epsilon Net έχει λάβει περισσότερα από 86 εθνικά και διεθνή βραβεία για τα προϊόντα, την υποστήριξη, την καινοτομία και βραβευμένη για έβδομη συνεχόμενη χρονιά ως Best Workplace. Το 2020 αποτελεί έτος – ορόσημο, καθώς η Epsilon Net εισήχθη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστήριο Αθηνών.

www.epsilonnet.gr

Θέσεις  εργασίας: https://careers.epsilontalent.com/job-openings?clientID=Epsilonnet

 

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

Estarta is a global Network Engineering and Information Technology company, specialized in comprehensive outsourced technical and premium service solutions.

Throughout our 32 years of operation, we have delivered expertise to clients through a wide range of services which have supported our clients’ success.

We are headquartered in Jordan and operate in multiple markets throughout the Middle East and Europe, providing services in 10 different languages.

Our talented team members are equipped with cutting-edge tools and practices rooted in quality and focused on delivering optimal performance and consistent results to our partners and clients.

Athens, Greece is our newest location, and we are very excited to expand our partnership!

 

We hire fresh graduates, experienced professionals and those in between, as we strive to maximize our employees’ potential through investing in their training and by empowering them to reach their potential and beyond. Estarta encourages its team members to combine their passion for their profession with their desire to make a difference and grow as individuals and members of their community.

Benefits

-Attractive compensation packages

-Opportunities for rapid professional advancement

-International and varied technical exposure

Δείτε εδώ περισσότερα για εμάς

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

Η Hack The Box είναι μια κορυφαία πλατφόρμα συνεχούς κατάρτισης, πιστοποίησης και αξιολόγησης ταλέντων στο cybersecurity που δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις, κυβερνητικά ιδρύματα, πανεπιστήμια αλλά και μεμονωμένους χρήστες, να βελτιώσουν την επιθετική και αμυντική τους στάση στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. Από την ίδρυσή της το 2017, η Hack The Box έχει συσπειρώσει μέσω της πλατφόρμα της τη μεγαλύτερη cybersecurity κοινότητα παγκοσμίως, αποτελούμενη από περισσότερους από 2 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες. Όραμα της είναι να εξοπλίσει και να συνδέσει επαγγελματίες στο cyber security και οργανισμούς με τις απαραίτητες δεξιότητες για την αντιμετώπιση των κυβερνοεπιθέσεων προσφέροντας παιχνιδοποιημένες εμπειρίες hacking που καλλιεργούν το επονομαζόμενο “hacker mindset”. Έχoντας αναπτύξει ένα πολύ ισχυρό διεθνές αποτύπωμα, η Hack The Box έχει την έδρα της στο Ηνωμένο Βασίλειο και διαθέτει δύο επιπρόσθετα γραφεία στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Hack The Box, επισκεφθείτε τη σελίδα www.hackthebox.com.

 

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

Η iNFINITUM, ιδρύθηκε το 1991 και είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία με πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα των καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής και Ιmaging & Printing, με σημαντικότατο ιστορικό επιτυχούς υλοποίησης απαιτητικών έργων σε όλες σχεδόν τις κάθετες αγορές.   

Τα τελευταία 30 χρόνια, οι ομάδες μας στοχεύουν διαρκώς στη δημιουργία βέλτιστων, ασφαλών, αξιόπιστων, οικονομικά αποδοτικών ψηφιακών περιβάλλoντων χωρίς προβλήματα, που αποτελούνται από έξυπνη, datadriven τεχνολογία.  

Είμαστε υπερήφανοι που βρισκόμαστε στο πλευρό των πελατών μας αδιάκοπα, βοηθώντας τους να εξελιχθούν τεχνολογικά σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες τους και να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί, προσφέροντάς τους καινοτόμες λύσεις, συμβουλευτική και ποιοτικές υπηρεσίες υποστήριξης.  

Δείτε εδώ περισσότερα για εμάς

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

Η ITML είναι ένα Software & UX Agency που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2011. Ένα μεγάλο κομμάτι της δραστηριότητας της εταιρείας είναι η συμμετοχή μας σε ερευνητικά έργα όπου χρησιμοποιούμε κυρίως το expertise μας σε Web Development, Data Analytics και Cybersecurity και εξερευνούμε την παροχή λύσεων με τεχνολογίες αιχμής. Παράλληλα τρέχουμε Β2Β έργα για μεγάλους Ευρωπαϊκούς οργανισμούς και εταιρείες, όπου στόχος μας είναι να προσφέρουμε μοναδικές ψηφιακές εμπειρίες στον χρήστη, ξεκινώντας από το σχεδιασμό της εμπειρίας και φτάνοντας μέχρι την ανάπτυξη και υποστήριξη της τελικής λύσης. Αυτή τη στιγμή η ομάδα απαρτίζεται από περισσότερα από 60 άτομα σε Ελλάδα και Κύπρο και συνεχώς πληθαίνουμε.

Δείτε εδώ περισσότερα για εμάς

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

Η Joule SA είναι μια Ελληνική start-up εταιρεία, που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2020. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Μαρούσι Αττικής και εξειδικευόμαστε στην αποδοτική διαχείριση ενεργειακών asset.

Η ομάδα μας με υψηλή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία, επιθυμεί να προσφέρει ένα σύνολο εργαλείων που επιτρέπουν την αποδοτική διαχείριση της ενέργειας και των ενεργειακών πόρων Η εταιρεία μας προσφέρει την πλατφόρμα jHub σε εταιρείες που ασχολούνται με την ενεργειακή ή τεχνική διαχείριση ενεργειακών assets. Πιο συγκεκριμένα το λογισμικό μας προτιμάται από εταιρείες Φο.Σ.Ε. (εκπροσώπηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο χρηματιστήριο ηλεκτρικής ενέργειας), εταιρείες τεχνικής διαχείρισης έργων ΑΠΕ και εταιρείες διαχείρισης φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων.

Δείτε εδώ περισσότερα για εμάς

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

Η Neurosoft είναι ένας κορυφαίος Managed Services Provider (MSP) με εξειδίκευση στην παροχή υψηλής ποιότητας end-to-end υπηρεσιών υποστήριξης τεχνολογικών υποδομών και υπηρεσιών ασφάλειας. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, καθώς έχουμε τη δυνατότητα να δραστηριοποιούμαστε ταυτόχρονα σε τρεις τομείς: Cyber Security, Information Technology και Field Services. Οι υπηρεσίες μας είναι εξατομικευμένες και βασίζονται στην ολιστική υποστήριξη των εκάστοτε αναγκών των πελατών μας. Στόχος μας σε κάθε συνεργασία είναι η εξασφάλιση της αποδοτικότητας, η θωράκιση της ασφάλειας και η προώθηση της επιχειρησιακής συνέχειας και ανθεκτικότητας. Έτσι, διαλέγοντας τους πιο εγκεκριμένους κατασκευαστές (vendorvendor-agnosticagnostic), παρέχουμε τη δυνατότητα επιλογής της bestbest-ofof-breed λύσης που θα εξυπηρετεί στο βέλτιστο τους επιχειρησιακούς στόχους του κάθε μας πελάτη. Η Neurosoft δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο σε έργα ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, ενώ είναι εισηγμένη στο Ιταλικό Χρηματιστήριο από το 2009 (Euronext Growth Italia market | Bloomberg NRST: IM).

See more about Neurosoft Company

Company Profile

Δείτε εδώ περισσότερα για εμάς

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

Novibet is an established GameTech company operating in Europe (Greece, Ireland, Italy, Cyprus, Finland), the Americas (Brazil, Mexico, Chile, Ecuador, Canada), and New Zealand, with tech hubs in Greece and Malta and over 900 employees across countries.

Since 2010, we are committed to delivering the best online sports betting and online entertainment experience to our ever-expanding customer base. We are licensed and regulated by HGC, NBA, MGA, ADM, and Irish Revenue Commissioners. As an innovative and adaptable operator, we have our own proprietary betting platform that is constantly evolving to meet and exceed existing and upcoming trends while offering unparalleled excitement to sports enthusiasts. Why Join us At Novibet you will find an ever-evolving, dynamic environment, providing unique growth opportunities as our brand is also exponentially expanding. We believe in investing in our people and enabling them to reach their full potential, as they are the driving force behind everything we do. Innovation is imprinted in our DNA. And so is our modern way of thinking, always aiming to push the industry forward. Join our universe today and elevate your career.

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

Company Profile

We are #OPAP! 🚀

We are Greece’s leading gaming company, with 65 years of history and Top Employer in Greece for 2023 & 2024. Our vision is to provide best-in-class entertainment in both retail & online, as well as to give back to society. Our Fast Forward strategy guides our vision of delivering affordable & personalized entertainment, while building a dynamic company that enjoys long-term success. Customer centricity, digital orientation, agility, people engagement & social contribution are part of our DNA!

At OPAP, we have been recognized as a Top Employer in Greece for 2 consecutive years, in 2023 & 2024! A certification that underlines our commitment to providing a workplace that stands out.

Would you like to be part of our team and award-winning working environment? Join us on our journey to #PlayTheGameYourWay!

more about us

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”