ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ 210-7721089
Menu

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΕ 19 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΑΠΟ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΜΠ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ / ΙΤ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ / ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Tο Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, διοργανώνει μια δράση για τελειόφοιτους / απόφοιτους του ΕΜΠ με ειδίκευση σε θέματα Πληροφορικής / ΙΤ / Προγραμματισμού/ Μηχανικού Υπολογιστών και συναφείς ειδικότητες.

Με μία απλή και σύντομη διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναρτήσουν το Βιογραφικό τους και αυτό να σταλεί αυτόματα στις 19 εταιρείες που συνεργάζονται με το Γραφείο μας και ενδιαφέρονται να προσλάβουν τελειόφοιτους / απόφοιτους από το ΕΜΠ που έχουν αυτή την ειδίκευση.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στη δράση είναι οι ακόλουθες:

Όμιλος ΟΤΕ

Atos Greece

Commsquare

Convert Group

Deloitte Greece

Dialectica

Enneas

Epignosis

Fleetwork

IBM Hellas Information Handling Systems S.A.

InstaShop

Mathisys Technologies Hellas

MELLON Technologies

Oseven

Protera

Think Silicon

ublox Athens

Uni Systems

Vodafone

Δείτε ακολούθως αναλυτικά τις επιχειρήσεις και στείλτε το Βιογραφικό σας στις εταιρείες που σας ενδιαφέρουν

 

 

Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στην Ελλάδα. Αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με την κεφαλαιοποίηση, ενώ οι μετοχές του διαπραγματεύονται στο διεθνές χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Ό Όμιλος ΟΤΕ προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών: σταθερή, κινητή τηλεφωνία και ευρυζωνικές υπηρεσίες, συνδρομητική τηλεόραση και ολοκληρωμένες λύσεις ICT. Παράλληλα, δραστηριοποιείται  στους τομείς των ναυτιλιακών επικοινωνιών και των ακινήτων, ενώ διαθέτει την υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού BOX και την ψηφιακή πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών COSMOTE Insurance. 

Είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα, με τις επενδύσεις του να ξεπερνούν τα €5 δισ. την περασμένη δεκαετία και τα €3 δισ. μέχρι το 2027. O Όμιλος ΟΤΕ διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στη χώρα, το COSMOTE Fiber, ενώ το δίκτυο κινητής COSMOTE είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, έχοντας αποσπάσει 6 συνεχόμενες χρονιές το βραβείο για «το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα», στα Speedtest AwardsTM της Ookla..

Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί επιχειρηματική επιλογή για τον Όμιλο ΟΤΕ και αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής και λειτουργίας του. Βασικές προτεραιότητες είναι η βελτίωση του περιβαλλοντικού και κοινωνικού αποτυπώματος του Ομίλου, καθώς και η ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στις νέες ψηφιακές δυνατότητες.

Με κεντρικό μήνυμα «ένας κόσμος, καλύτερος για όλους», η COSMOTE αποτελεί την ενιαία εμπορική μάρκα για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Ομίλου ΟΤΕ. Αποστολή της, είναι να φέρει τις δυνατότητες της τεχνολογίας σε όλους, ώστε να μπορεί ο καθένας να αξιοποιεί πλήρως τις ευκαιρίες του σήμερα και παράλληλα να χτίζει ένα καλύτερο αύριο.

https://www.cosmote.gr/

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

Η Atos είναι παγκόσμιος ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό με 105.000 υπαλλήλους και ετήσια έσοδα άνω των 11 δισεκατομμυρίων ευρώ. Πρώτος σε ευρωπαϊκό επίπεδο στην κυβερνοασφάλεια, το cloud και τους υπολογιστές υψηλών επιδόσεων, ο όμιλος παρέχει εξατομικευμένες λύσεις end-to-end για όλους τους κλάδους σε 71 χώρες.

Το Atos Unify είναι το εμπορικό σήμα της Atos για λύσεις επικοινωνίας και συνεργασίας.Tα προϊόντα Unify αντιπροσωπεύουν μια ισχυρή κληρονομιά τεχνολογικής καινοτομίας, αξιοπιστίας και ευελιξίας. Ενισχυμένα από τις ασφαλείς ψηφιακές πλατφόρμες της Atos, τις κάθετες λύσεις και τις υπηρεσίες μετασχηματισμού, θέτουν το παγκόσμιο πρότυπο για μια πλούσια και αξιόπιστη εμπειρία συνεργασίας που δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες να επιτύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

https://atos.net/

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

Η Commsquare προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες και αναπτύσσει προϊόντα που απευθύνονται σε παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στο εξωτερικό, και τους βοηθούν να βελτιώσουν τις επιδόσεις των δικτύων τους. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2001 στο Βέλγιο, όπου είναι τα κεντρικά μας. Στην Ελλάδα ξεκινήσαμε το 2008 και πλέον εδώ εργάζονται 50 από τους 70 εργαζομένους μας, στην πλειοψηφία τους ηλεκτρολόγοι μηχανικοί στους τομείς των τηλεπικοινωνίων, της ανάπτυξης λογισμικού και των data analytics.

Στόχος μας είναι να παραμένουμε στην αιχμή της τεχνολογίας και να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητα στους πελάτες μας. Για το σκοπό αυτό προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε την τεχνογνωσία των μηχανικών μας, προτείνουμε καινοτόμους τρόπους ανάλυσης, υποστηρίζουμε έμπρακτα την έρευνα, τη μελέτη νέων τομέων της τεχνολογίας και την αξιοποίηση νέων τεχνικών και προάγουμε την ομαδική εργασία μέσα από τον τρόπο που οργανώνουμε την καθημερινή μας δουλειά.

Στην Commsquare οι νέοι μηχανικοί εντάσσονται σε μιας ομάδα υψηλής εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας, οργανωμένη ώστε να εκπαιδεύει αποτελεσματικά τα νέα της μέλη. Εκτός απ’ την απόκτηση πολύτιμων γνώσεων σε ένα τομέα αιχμής όπως οι τηλεπικοινωνίες, οι μηχανικοί της Commsquare αποκτούν και εμπειρίες από τη διεθνή αγορά, συνεργαζόμενοι με πελάτες από διαφορετικές εταιρείες και χώρες.

Δείτε εδώ μια σύντομη παρουσίαση της Commsquare 

www.commsquare.com

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

Convert Group is leading the Data & Analytics Market Intelligence space in the global eCommerce and Omnichannel industry. With operations across Europe, Latin America & Asia, Convert Group is leveraging its AI-powered eRetail Suite platform along with an experienced Customer Success team to unlock the digital potential of Retailers and Manufacturers. The company boasts a rich portfolio of 15 out of the 20 biggest global FMCG & Consumer Healthcare firms including L’Oréal, P&G, Unilever, Bayer, Haleon, Johnson & Johnson, Nestlé, Coca-Cola Company, Henkel, Bayer, Beiersdorf, FrieslandCampina, Heineken, Barilla, Colgate Palmolive, Perrigo, Pierre Fabre and global retailers such as Ahold Delhaize, Carrefour and Rakuten.

Convert Group is the first SaaS company to be included 5 times in a row in its home country of origin’s top 25 Workplaces in the small and medium-sized firms categories. This recognition comes from the Great Place to Work® International Institute which this year counts its 31st year of operation. In 2021, Convert Group was awarded as the 4th Best Workplace in Europe in the small and medium-sized categories. We believe that diversity, inclusion, and collaboration are key to building great teams. We hire people with exceptional talents, abilities, and potential, then create an environment where you can become the best version of yourself and thrive professionally and personally.

https://convertgroup.com/

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

Deloitte Greece

Η Deloitte Ελλάδος, είναι μέλος του μεγαλύτερου δικτύου επαγγελματικών υπηρεσιών στον κόσμο, με παρουσία σε πάνω από 150 χώρες και συνολικό αριθμό εργαζομένων πάνω από 410.000 ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1975. Με παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Πάτρα, απασχολούμε περισσότερους από 2.200 επαγγελματίες.

Ακολουθούμε το επιχειρηματικό μοντέλο της Deloitte και μέσα από την συνεργασία όλων των ομάδων των επαγγελματιών μας, αξιοποιούμε πάντα τα πιο σύγχρονα εργαλεία και τεχνολογίες σε συνδυασμό με τις κατάλληλες δεξιότητές μας, ώστε να προσφέρουμε καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις στους πελάτες μας, από όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Ο πυρήνας όλων όσων κάνουμε είναι οι άνθρωποί μας, ενώ η εταιρική μας κουλτούρα βασίζεται στην εμπιστοσύνη και τη συνεργασία. Λειτουργούμε με διαφάνεια και σεβασμό, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον, ενώ το εργασιακό μας περιβάλλον ενθαρρύνει τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη, τη συνεχή εκπαίδευση, την επαγγελματική εξέλιξη και την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Και όλα αυτά λειτουργώντας με γνώμονα την εταιρική υπευθυνότητα, δημιουργώντας ένα θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Στα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη λειτουργεί τo Deloitte Alexander Competence Center, ένα πρότυπο κέντρο δημιουργίας τεχνογνωσίας, εκπαίδευσης και παραγωγικότητας, που ιδρύθηκε το 2017 για να αξιοποιήσει νέα ταλέντα και να μειώσει το φαινόμενο διαρροής του επιστημονικού δυναμικού.

Το 2019 ιδρύθηκε το Deloitte Foundation, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που προωθούν την εκπαίδευση και τον πολιτισμό, την προστασία του περιβάλλοντος και την προσφορά βοήθειας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. 

Μέσω μιας ευέλικτης και πρακτικής εκπαιδευτικής εμπειρίας, η Deloitte Academy βοηθά τους εκπαιδευόμενους να αναπτύσσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, πάντα πιο μπροστά από τις τάσεις της παγκόσμιας και της εγχώριας αγοράς και τις βέλτιστες πρακτικές.

H KBVL, μέλος του παγκόσμιου δικτύου δικηγορικών εταιρειών με την επωνυμία Deloitte Legal στην Ελλάδα είναι ανεξάρτητη δικηγορική εταιρεία εγγεγραμμένη στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών που παρέχει νομικές υπηρεσίες σχεδιασμένες για να εξυπηρετούν τους επιχειρηματικούς στόχους των πελατών.

https://www2.deloitte.com/gr/en.html

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

About Dialectica
Founded in 2015, Dialectica is an information services start-up that innovates how business professionals share knowledge and gain access to primary research worldwide. Dialectica partners with the world’s leading investment and consulting companies, enabling them to collect real-time information and market insights from industry experts across markets, industries, and regions.
Guided by its mission to achieve unparalleled customer recognition, Dialectica is building the most trusted and innovative knowledge-sharing platform in the world. Every day Dialectica works on its aspiration to be a truly industry-leading organization by attracting and cultivating ambitious talent based in Athens, London, New York, and Montreal. Dialectica plans to have a strong presence across the world with more than 1,000 team members in the coming five years.
Dialectica has been recognized as one of Europe’s fastest-growing companies for 2021 by the Financial Times and as one of the Best Workplaces and a top employer in Greece in 2020 & 2021& 2022 by the Great Place to Work Institute.

 

About the Tech Team
Technology powers everything we do at Dialectica – from communicating with clients and finding the most relevant expert profiles in just a few minutes to indexing and categorizing thousands of pieces of information every day. To do so, we are building our own proprietary web application that automates and optimizes the delivery of our market-leading services. You can learn more at https://dialecticanet.com/careers/tech/ 

 

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

  • Calling all tech enthusiasts and culture lovers! We have some exciting news! Enneas.gr is on the hunt for developers, designers, 3D artists, and digitization specialists to join our team and help us create amazing digital experiences for museums and organizations. Be a part of the cultural revolution and work on cutting-edge projects for some of the most influential organisations in our region. Apply now and let’s build the future together!
  • Please visit our website enneas.gr or our LinknedIn page: https://www.linkedin.com/company/enneas

www.enneas.gr

 

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

Epignosis is a leading technology vendor specializing in eLearning solutions. With a strong and proven portfolio of products, we cater to the learning needs of modern organizations, no matter their size or complexity. Our mission at Epignosis is to democratize learning by making premium eLearning technology accessible and affordable to any single company or organization worldwide. 


Our Products: 

  • TalentLMS is a cutting-edge Cloud based Saas LMS offering a powerful yet simple and affordable solution for businesses of any size. 
  • TalentCards is a micro-learning solution that delivers training in the form of bite-sized items. Built and managed on the web, delivered over native mobile apps. 
  • eFront is an enterprise LMS geared towards businesses with high user volumes and advanced customization and security requirements

http://www.epignosishq.com

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

Fleetwork is a software specifically designed to make life and daily tasks easier regarding the technical management of ships. In order to accomplish that, we create a modern, modular and secure application, hosted on Amazon Web Services (AWS) and we are developing a number of modules and tools. Each one is targeting a specific section of fleet’s needs (from maintenance to crewing) and solutions for a successful and cost effective management for running ships and technical management on the cloud. Fleetwork was created by the joint effort of a dedicated and talented team in order to provide this optimal, easy to use and cloud-based shipping management program and is seeking talented persons who would like to help us deliver the solution to the Greek Shipping sector.

Click here for more

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

IBM is a company with a rich history of contributing to world-changing progress. Guided by our shared values, IBMers believe that we should use our intelligence, reason and science to improve business, society, and humanity.

IBM has always been a leader in technology, and will continue evolving to lead in the future.

Today, over 300,000 IBMers continue to help industries in over 165 countries reinvent themselves. IBM is ushering in the transformation of the world’s biggest businesses to the digital era through Artificial Intelligence, Quantum, Blockchain, Cloud Computing, and Consulting.

IBM Hellas S.A. is present in Greece since 1937 and has built a long-standing business and technological heritage in the country, serving the Greek Enterprises of all industries and sectors. The company is committed to innovation and helping its clients transform their businesses to dynamically address new opportunities, enhance flexibility, speed to market, and ultimately achieve profitable growth and increased competitiveness. Μajor companies from various industries like Banking Insurance Utilities Retail, Travel and Entertainment, Distribution are IBM Greece clients.

Click here for more

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

InstaShop, headquartered in Dubai, is the leading online marketplace for supermarkets, pharmacies, pet shops & other businesses in the Middle East. With a young & motivated team & an office resembling the ones of startups in San Francisco, InstaShop is the right company for individuals passionate about adding value within a fast-growing technology company.

……………………………………………………..

https://instashop.com/

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

Mathisys Technologies Hellas – Minds Over Markets 

Mathisys Technologies Hellas, a pure cutting-edge tech firm located in Athens, and part of a US-headquartered international group of companies focused on proprietary quantitative trading in the financial markets across the globe.

We design & deploy state of the art quantitative algorithmic investment strategies, with dynamic and adaptable characteristics. 

Mathisys is currently in the process of rapid expansion with the simultaneous recruitment of talent in all locations. 

The Athens team consists of NTUA graduates from Electrical, Chemical & Mechanical Engineering. 

For more information visit : 

https://www.mathisys-hellas.com/ 

https://gr.linkedin.com/company/mathisys-technologies-hellas

Click for more MATHISYS TECHNOLOGIES

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

Established in 1994, Mellon is a multinational group of companies employing more than 6.600 people in 11 countries with our corporate headquarters located in Piraeus, Greece. Our offering consists of specialized technology solutions, software services, contact center and business process outsourcing enabling financial institutions and large organizations to transform their business ecosystems, empowering their digital journey, and greatly simplifying and facilitating transactions with other business and its customers.

Our Mission is to empower today’s businesses and organizations with tomorrow’s technologies so that they deliver unique experiences to their own customer and become future proof.
At Mellon, we cultivate a challenging, collaborative, and relationship-oriented working environment that offers development opportunities and exposure to international practices.

We are proud of our people, and we believe that leveraging diverse cultures and backgrounds improves our everyday life and boosts innovation and efficiency.
Join us to make a real impact, shape the industry, be part of an award-winning team of professionals as well as experience a multinational culture.

https://mellongroup.com/careers

Click here for more about Mellon Group Corporate Profile

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

O7_FAVICON_RGB_800px_ON WHITE

About OSeven

At OSeven, we envisage a world with zero traffic accidents, and we are here to make it real, one mile at a time!
We create responsible, safe and eco drivers and raise driving awareness to the society through new proactive and innovative mobility solutions focusing on customer engagement and constant improvement.
Our solution is already implemented in more than 20 countries providing pioneering smartphone telematics and driving behaviour analytics, for leading insurance, banking, automotive and mobility companies around the globe. Through our existing commercial agreements, we have gained access to more than 120 million vehicles worldwide.

Our world class AI-enabled, Big Data analytics platform, analyses data collected from different sources (smartphone, OBD, connected cars etc.) which can determine the driving risk and different mobility patterns. Leveraging advanced Machine Learning, we achieve with great accuracy the detection of several risk factors including aggressive braking & acceleration events, driving over the speed limits and mobile use while driving.

www.oseven.io

More about OSeven Teaser

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

Η Protera είναι μια εταιρία πληροφορικής που εξειδικεύεται στις cloud τεχνολογίες. Εδρεύει στο Σικάγο, και πλέον έχει παρουσία σε τρεις ηπείρους (Αμερική, Ευρώπη και Ασία) μέσω των γραφείων της σε Σικάγο, Ντιτρόιτ, Αθήνα και Μουμπάι.

Πλέον αποτελεί μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία στον κλάδο της, γεγονός που δημιουργεί την ευκαιρία απασχόλησης νέων επαγγελματιών στον τομέα της τεχνολογίας καθώς και την δυνατότητα να εργαστούν σε ένα υπερσύγχρονο και διεθνές περιβάλλον.

Στα πλαίσια αυτά, η Protera έχει ιδρύσει το Protera Academy, ένα πρόγραμμα δια βίου εκπαίδευσης των εργαζομένων μας το οποίο απευθύνεται σε νέους πτυχιούχους και όχι μόνο, με στόχο την ενίσχυση και αξιοποίηση των ικανοτήτων τους.

http://www.protera.com

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

Think Silicon S.A.,

An Applied Materials Company

Company profile in Greek

H Think Silicon Μονοπρόσωπη A.E., μια εταιρεία του Ομίλου Applied Materials, ιδρύθηκε το 2007 στην Πάτρα (HQ) και έχει παραρτήματα στην Αθήνα (DC), στο Τορόντο, (HQ North America), στο Όστιν, Τέξας (Sales office), στην Κολωνία, Γερμανία (Sales office), και στο Ταϊπέι, Ταϊβάν (Sales office) εξυπηρετώντας πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη σχεδίαση και υλοποίηση υψηλής απόδοσης 2D & 3D Μονάδων Επεξεργασίας Γραφικών (GPUs) και Ελεγκτών Οθόνης (Display Processors/Controllers) για την αναδυόμενη αγορά του IoT, των wearables, των οικιακών συσκευών και οθονών βιομηχανικού αυτοματισμού. Επίσης, η εταιρεία εξειδικεύεται στο σχεδιασμό Machine Learning Accelerators για την αγορά της τεχνητής Νοημοσύνης.

Η ομάδα σχεδιασμού αποτελείται από 1) το Hardware group που έχει μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και χαρακτηρισμό ολοκληρωμένων κυκλωμάτων (IC), 2) το System Software group, που αναπτύσσει τις βιβλιοθήκες λογισμικού με τις διεπαφές προγραμματισμού εφαρμογών για γραφικά (Graphics APIs), και 3) το AI SDK group, το οποίο αναπτύσσει λύσεις μηχανικής μάθησης (Deep Learning), σχεδιάζοντας και εκπαιδεύοντας τα κατάλληλα μοντέλα.

Τον Απρίλιο του 2020, η εταιρεία εξαγοράστηκε από την Applied Materials, παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογία υλικών για την παραγωγή σχεδόν κάθε νέου chip υπολογιστή και προηγμένης οθόνης στον κόσμο με περισσότερα από 23 δις έσοδα και πάνω από 22.000 εργαζομένους σε όλο τον κόσμο. Oι πελάτες της Think Silicon είναι εταιρείες παραγωγής ημιαγωγών όπως η Atmel / Microchip, Dialog Semiconductors, Sequans Communications, Faraday, Lattice Semiconductor και άλλες.

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

u-blox (SIX:UBXN) is a global technology leader in positioning and wireless communication in automotive, industrial, and consumer markets.

Their smart and reliable solutions, services and products let people, vehicles, and machines determine their precise position and communicate wirelessly over cellular and short range networks.

With a broad portfolio of chips, modules, and secure data services and connectivity, u blox is uniquely positioned to empower its customers to develop innovative and reliable solutions for the Internet of Things, quickly and cost effectively.

With headquarters in Thalwil, Switzerland, the company is globally present with offices in Europe, Asia, and the USA. (www.u-blox.com)

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

“Uni Systems is a long-standing strategic ICT partner to financial institutions, public organizations, telecom operators, enterprises and institutions in the European region, providing integrated solutions and value added services. The Company invests substantially in its European perspective and demonstrates a proven record of achievements in complex and critical IT projects in more than 25 countries through its subsidiaries in Belgium, Romania, Luxembourg, Italy and Spain.

At Uni Systems, people are the driving force behind everything that it has achieved in its long history in the market. Being a part of the team, in an open and welcoming environment where all voices are heard, brings an array of benefits such as opportunities to contribute to innovation initiatives, hybrid working models, continuous development and trainings, private medical insurance, mental health programs and more. Based on the immense potential of its UniQue people, Uni Systems can reach excellence and produce sustainable value in the societies around it.”

https://www.unisystems.com/ 

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”

Η Vodafone Ελλάδας είναι μέλος του Ομίλου Vodafone, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας στον κόσμο. Στα 30 χρόνια δραστηριοποίησης της εταιρείας στην Ελλάδα, η Vodafone, συνεχίζει να οδηγεί την αγορά μπροστά, επενδύοντας στις πιο σύγχρονες και ανθεκτικές στο μέλλον ψηφιακές υποδομές και παρέχοντας συνολικές υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες σταθερής, κινητής, Internet και τηλεόρασης, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις IoT για επιχειρήσεις.

Προτεραιότητα μας είναι να βοηθήσουμε νέες και νέους να αναπτύξουν τα ταλέντα και τις ψηφιακές τους δεξιότητες και να τους προσφέρουμε ευκαιρίες να μπουν στην αγορά εργασίας και να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα τους.

Μάθε περισσότερα εδώ: https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/kariera/eukairies-karieras-gia-neous/

 

Δείτε εδώ μια σύντομη παρουσίαση

Εάν θέλεις να στείλεις το Βιογραφικό σου Σημείωμα σε αυτήν την εταιρεία, συμπλήρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και “ανέβασε” το CV σου, πατώντας “Send”