Pyrforos

Γραφείο Διασύνδεσης – Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων ΕΜΠ

Menu

Το Ελληνο-Αμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει το forum «Συζητώντας με τους Νέους για Επαγγελματικές Ευκαιρίες και Επιχειρηματικότητα», Πέμπτη 23 Μαΐου, 2024 @ Ogilvy – 17.00

Το Ελληνο-Αμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει την εκδήλωση : «LEADERSHIP FORUM: “ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ KAI ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ”».
 
Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να ενημερωθούν νέοι φοιτητές, εργαζόμενοι και μαθητές της Γ΄ Λυκείου (ηλικίας από 17 έως 28 ετών), από ανώτατα διευθυντικά στελέχη(CEO’s και Ιδιοκτήτες – Επιχειρηματίες) για τις εξελίξεις και τις επαγγελματικές ευκαιρίες του μέλλοντος. Δίνεται η δυνατότητα σε νέους να έρθουν σε άμεση επαφή με CEO’s και Ιδιοκτήτες – Επιχειρηματίες Μεγάλων Πολυεθνικών Εταιριών, να συνομιλήσουν μαζί τους και να τους συμβουλευτούν για το μέλλον τους. Σκοπός είναι οι νέοι να συζητήσουν για ανησυχίες και προβληματισμούς που ενδεχομένως να έχουν, όπως από το πως να συντάξουν το βιογραφικό τους σημείωμα, μέχρι τι περιμένουν από την νέα γενιά οι επιχειρήσεις, σε ποιους τομείς σπουδών να επικεντρωθούν και γενικότερα να τους κατευθύνουν επαγγελματικά στο τι θέλουν να κάνουν!
 

Για την συμμετοχή των ενδιαφερομέων στην εκδήλωση LEADERSHIP FORUM: “ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ KAI ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ”, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Μαίου, 2024 στις 17.00  μ.μ. έως 21.00 μ.μ. @ OGILVY, 10Α Ημαθίας, Γέρακας Αττικής, απαιτείται η συμπλήρωση των στοιχείων τους στον κάτωθι σύνδεσμο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Registration Link: https://www.eventora.com/en/Events/leadership-forum-2024-05



Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email