Pyrforos

Γραφείο Διασύνδεσης – Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων ΕΜΠ

Menu

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την πλήρωση μίας θέσης έκτακτου προσωπικού στο ΕΜΠ στο πλαίσιο του Έργου «Διεθνοποίηση του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ‘Περιβάλλον και Ανάπτυξη’

Το αντικείμενο της θέσης είναι (α) η δημιουργία έντυπου και ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού στα Αγγλικά του διεθνοποιημένου Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Περιβάλλον και Ανάπτυξη» του ΕΜΠ, (β) η κατασκευή και ενημέρωση αγγλικής ιστοσελίδας του διεθνοποιημένου προγράμματος, καθώς (γ) η συμβολή στις δραστηριότητες προβολής του διεθνοποιημένου προγράμματος, μέσω προώθησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημιουργίας και προώθησης ενημερωτικών δελτίων (newsletters) και δελτίων τύπου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι Διπλωματούχοι Μηχανικοί Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, ή Πτυχιούχοι Πληροφορικής ΠΕ ή ΤΕ, και να έχουν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Πληροφορική και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Επιθυμητά προσόντα, με βάση τα οποία θα αξιολογηθούν οι υποψήφιοι, είναι επαγγελματική/ εργασιακή εμπειρία έως 5 έτη σε θέματα ανάπτυξης και εφαρμογής πληροφορικής (προγραμματισμός υπολογιστών, δημιουργία και διαχείριση ιστοσελίδων, κλπ), η επαγγελματική/εργασιακή εμπειρία έως 5 έτη σε θέματα ανάλυσης και επεξεργασίας μεγάλου αριθμού δεδομένων σε υπηρεσίες cloud, και η πιστοποιημένη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Το προβλεπόμενο συνολικό κόστος προβλέπεται μέχρι του ποσού των 3.850 €, περιλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ, που αντιστοιχεί σε εργασία 2,14 Ανθρωπομηνών. Ο τόπος απασχόλησης του έκτακτου προσωπικού είναι το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στην επιστημονικά υπεύθυνη, Καθ. Ε. Δημοπούλου, τηλ 2107722679 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση efi@survey.ntua.gr. Η πρόσκληση με οδηγίες για την υποβολή προτάσεων είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα https://www.elke.ntua.gr/2024/04/16/prot-23459/  
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά το αργότερο μέχρι 25-04-2024.
Περισσότερα: Prokirixi.texn.pdf

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email