Pyrforos

Γραφείο Διασύνδεσης – Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων ΕΜΠ

Menu

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ακ. έτους 2024-2025 στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη» από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του ΕΚΠΑ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών (ΠΜΣ) Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη (Executive Master of Business Administration – Executive MBA) είναι το μοναδικό MBA για Στελέχη που προσφέρει το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και υλοποιείται από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών.
Το Executive MBA του ΕΚΠΑ απευθύνεται σε εργαζόμενους/νες, που φιλοδοξούν να αποκτήσουν όλες τις απαιτούμενες διοικητικές γνώσεις και δεξιότητες, που χρειάζονται για μελλοντική επαγγελματική εξέλιξη και επιτυχία. Είναι ένα πρόγραμμα που προσανατολίζεται στην ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων, στρατηγικής σκέψης και ικανότητας λήψης αποφάσεων. Επιπλέον, το Executive MBA προσφέρει δυνατότητες αναβάθμισης και διεύρυνσης των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων (upskilling/reskilling initiatives), όπως είναι η ομαδικότητα, η συνεργασία, η δημιουργικότητα, η πρωτοβουλία, η υπευθυνότητα, η προσαρμοστικότητα στις αλλαγές, ο προσανατολισμός στο αποτέλεσμα, η διαχείριση του χρόνου, κλ.π. Η επιτυχής παρακολούθηση 12 μαθημάτων οδηγεί στην απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη (Executive MBA)». Η φοίτηση μπορεί να είναι πλήρης ή μερική.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων στο Executive MBA του ΕΚΠΑ λήγει στις 30 Ιουνίου 2024.

Περισσότερα:
EMBA-prosklisi-2024-2025.pdf

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email