Pyrforos

Γραφείο Διασύνδεσης – Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων ΕΜΠ

Menu

Προκήρυξη Υποτροφιών σε διπλωματούχους του ΕΜΠ από το το Ίδρυμα Ευγενίδου

Το Ίδρυμα Ευγενίδου προκηρύσσει, για το Ακαδημαϊκό Έτος 2024-2025, τις κάτωθι υποτροφίες:

Μία (1) υποτροφία σε διπλωματούχο της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ, για μεταπτυχιακές σπουδές προδιδακτορικού επιπέδου, στα γνωστικά αντικείμενα του μηχανικού (στοχευμένα στο πεδίο των επιστημών μηχανικού) σε Πανεπιστήμιο εξωτερικού, πλήρους φοίτησης (full-time) & παρακολούθησης με φυσική παρουσία.
Μία (1) υποτροφία σε διπλωματούχο της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ, για μεταπτυχιακές σπουδές προδιδακτορικού επιπέδου, στα γνωστικά αντικείμενα του μηχανικού (στοχευμένα στο πεδίο των επιστημών μηχανικού) σε Πανεπιστήμιο εξωτερικού, πλήρους φοίτησης (full-time) & παρακολούθησης με φυσική παρουσία.
Μία (1) υποτροφία σε διπλωματούχο της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ για μεταπτυχιακές σπουδές προδιδακτορικού επιπέδου, στα γνωστικά αντικείμενα του μηχανικού (στοχευμένα στο πεδίο των επιστημών μηχανικού) σε Πανεπιστήμιο εξωτερικού, πλήρους φοίτησης (full-time) & παρακολούθησης με φυσική παρουσία, και
Μία (1) υποτροφία σε διπλωματούχο της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του ΕΜΠ για μεταπτυχιακές σπουδές προδιδακτορικού επιπέδου, στα γνωστικά αντικείμενα του μηχανικού (στοχευμένα στο πεδίο των επιστημών μηχανικού) σε Πανεπιστήμιο εξωτερικού, πλήρους φοίτησης (full-time) & παρακολούθησης με φυσική παρουσία.

*****
Η διάρκεια της κάθε υποτροφίας αρχίζει με την έναρξη των σπουδών για την οποία αποδίδεται η υποτροφία και λήγει με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου προγράμματος σπουδών. Το συνολικό ποσό της κάθε υποτροφίας ανέρχεται στο ποσό των δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (15.000,00€).

Οι αιτήσεις και τα λοιπά δικαιολογητικά των υποψηφίων πρέπει να κατατεθούν ή να αποσταλούν με ταχυδρομείο ή ταχυμεταφορική στο Ίδρυμα Ευγενίδου, Λεωφ. Συγγρού 387, Παλαιό Φάληρο 175 64, τηλ.: 210-9469600, απαραιτήτως μέχρι 28 Ιουνίου 2024. Αιτήσεις που θα αποσταλούν στο Ίδρυμα με e-mail δεν γίνονται αποδεκτές.

Περισσότερα:
https://www.eef.edu.gr/el/nea/prokiryksi-ypotrofion-akadimaiko-etos-2024-2025/

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email