Pyrforos

Γραφείο Διασύνδεσης – Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων ΕΜΠ

Menu

ΠΜΣ με τίτλο «Ιστορική Έρευνα Διδακτική & Νέες Τεχνολογίες» από το Τμήμα Ιστορίας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Επιστήμης της Πληροφορίας και Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου

Το Τμήμα Ιστορίας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Επιστήμης της Πληροφορίας και Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου και με τη συμβολή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, θα λειτουργήσει το ακαδημαϊκό έτος 2024-2026 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Ιστορική Έρευνα Διδακτική & Νέες Τεχνολογίες» (Historical Research, Didactics and New Technologies).

Στο Π.Μ.Σ. θα γίνονται δεκτοί κάτοχοι τίτλου πρώτου κύκλου σπουδών Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής με προτεραιότητα σε πτυχιούχους ιστορικών και άλλων τμημάτων από το πεδίο των ανθρωπιστικών ,κοινωνικών και οικονομικών επιστημών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αρχικά ηλεκτρονικά και στη συνέχεια ταχυδρομικά, το αργότερο έως 30-11-2024 .

Περισσότερα:
IONIO_Παρουσίαση ΠΜΣ.pptxIONIO_Προκήρυξη 2024-2026.doc

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email