Pyrforos

Γραφείο Διασύνδεσης – Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων ΕΜΠ

Menu

Θέσεις για 1) Μηχανολόγο και για 2) Υπάλληλο Παραγωγής & Αποθήκης, σε εταιρεία που ειδικεύεται στην σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή συστημάτων ραδιοεπικοινωνίας για δίκτυα κινητής τηλεφωνίας

Ανώνυμος Εταιρεία με έδρα την Παλλήνη Αττικής, που ειδικεύεται στην σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή συστημάτων ραδιοεπικοινωνίας για δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, αναζητεί:

— νέο διπλωματούχο για εργασία (Μηχανολόγος Μηχανικός, Μηχανικός Παραγωγής, Βιομηχανικός Σχεδιαστής)
Η θέση απευθύνεται σε απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ) με ή χωρίς προηγούμενη εργασιακή εμπειρία που έχουν ενδιαφέρον για την σχεδίαση και ανάπτυξη μηχανολογικών διατάξεων. Απαραίτητη γνώση σχεδιαστικών πακέτων (ενδεικτικά CREO Parametric), άριστη γνώση χρήσης Η/Υ και αγγλικών. Προσφέρεται σχετική με το αντικείμενο εργασίας εκπαίδευση. Ανταγωνιστικό πακέτο απολαβών και δυνατότητα εξέλιξης βάσει απόδοσης. Μόνιμη συνεργασία- Ώρες γραφείου, 5νθήμερη εργασία.

–τεχνικό παραγωγής για εργασία (Υπάλληλος Παραγωγής & Αποθήκης:)
Η θέση απευθύνεται σε άτομα με ή χωρίς προηγούμενη εργασιακή εμπειρία που έχουν ενδιαφέρον για την συναρμολόγηση και έλεγχο ορθής λειτουργίας ηλεκτρονικών και ηλεκτρομηχανολογικών διατάξεων. Απαιτούνται βασικές γνώσεις ηλεκτρολογίας, ηλεκτρονικών, χρήσης μηχανολογικών εργαλείων καθώς και καλή γνώση χρήσης Η/Υ, ενώ είναι απαραίτητο το δίπλωμα Ι.Χ αυτοκινήτου . Επιθυμητή η γνώση αγγλικών. Προσφέρεται σχετική με το αντικείμενο εργασίας εκπαίδευση. Ανταγωνιστικό πακέτο απολαβών και δυνατότητα εξέλιξης βάσει απόδοσης. Μόνιμη συνεργασία- Ώρες γραφείου, 5νθήμερη εργασία.

Τα βιογραφικά ν’ αποσταλλούν στο “panagiotis.papagiannopoulos@fasmetrics.com” με θέμα “Βιογραφικό – Γραφείο Διασύνδεσης ΕΜΠ”.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email