Pyrforos

Γραφείο Διασύνδεσης – Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων ΕΜΠ

Menu

Η iwant2help Inc. αναζητά προπτυχιακούς/ες και αποφοίτους/ες για τη θέση «Junior Developer»

«Η iwant2help Inc. παρέχει εξειδικευμένη εκπαίδευση πάνω στην τεχνολογία και την γλώσσα που χρησιμοποιεί για την επεξεργασία εφαρμογών της εταιρείας ZΟΗΟ της οποίας είναι πιστοποιημένοι Partners. Η εταιρεία ΖΟΗΟ έχει περισσότερους απο 100 εκατομμύρια χρήστες σε όλο το κόσμο και διαθέτει περισσότερες από 50 εφαρμογές με πελάτες κορυφαίες επιχειρήσεις. Οι συνεργάτες που θα επιλεγούν θα έχουν εξέλιξη και υψηλές προοπτικές εισοδήματος σε μια αναπτυσσόμενη και καινοτόμα αγορά. Η φιλοσοφία της ZOHO είναι να δίνει ευκαιρίες απασχόλησης και μάθησης σε νέους ανθρώπους χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψουν το τόπο τους και δίνοντας μια πνοή ζωής σε πόλεις και χωριά μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα.  

Οι συνεργάτες – φοιτητές θα αμείβονται για τις ώρες εργασίας που παρέχουν και μετά την αποφοίτησή τους θα μπορούν να έχουν σταθερή απασχόληση με μισθό και άλλες παροχές που περιγράφουμε αναλυτικά στην περιγραφή θέσης.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα συμμετέχουν σε διαδικτυακές συνεντεύξεις και θα ενημερώνονται για το αίτημά τους είτε σε θετική είτε σε αρνητική εξέλιξη.» 

Περισσότερα:
iwant2help_Job Opening for Undergraduates Devs.pdf

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email