Pyrforos

Γραφείο Διασύνδεσης – Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων ΕΜΠ

Menu

Η εταιρεία DARLAS ELECTRONIC APPLICATIONS SA αναζητά απόφοιτους ή τελειόφοιτους της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ για θέσεις μόνιμης ή μερικής απασχόλησης

Περισσότερα στην αγγελία:

«Η εταιρεία DARLAS ELECTRONIC APPLICATIONS SA αναζητά απόφοιτους ή τελειόφοιτους της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΗΜΜΥ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) για θέσεις μόνιμης ή μερικής απασχόλησης στο τμήμα τεχνικών προσφορών και τεχνικής υποστήριξης των προϊόντων της. Η έδρα της εταιρείας είναι Κίμωνος 5, 12244 – Αιγάλεω.

Απαιτούμενα Προσόντα:

    Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
    Ευχέρεια στη χρήση εφαρμογών Η/Υ.
    Μικρή ή καθόλου εργασιακή εμπειρία.

Ωράριο:

    Πλήρης απασχόληση: 09:00 – 17:00
    Μερική απασχόληση: 10:00 – 14:00

Υποβολή Βιογραφικών:
Παρακαλούμε αποστείλετε το βιογραφικό σας στο cv@darlas.gr

Επικοινωνία:
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 694 473 8530 (διαθέσιμο καθημερινά, 10:00 – 20:00, συμπεριλαμβανομένων και των Σαββατοκύριακων). Αφήστε μας μια αναπάντητη κλήση και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:
Η Darlas Electronic Applications SA δραστηριοποιείται με επιτυχία για περισσότερα από 40 χρόνια στον τομέα των ηλεκτρονικών οργάνων μετρήσεων και ελέγχου για Ηλεκτρονικά Εργαστήρια. Επίσης η Εταιρεία ειδικεύεται από την ίδρυση της το 1980 και στον τομέα των Ηλεκτρονικών οργάνων αναλυτών μιγμάτων υδρογονανθράκων με θαλασσινό νερό, όπως τα ODME (Oil Discharge Monitoring Equipment) και τα OCM (15 PPM Bilge Alarm Monitors).
Από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 έως το 2012, η εταιρεία μας ήταν ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων και υπηρεσιών της SERES – Γαλλίας. Παράλληλα, την περίοδο 2005-2007, αναλάβαμε και την αντιπροσωπεία της SEIL-SERES Κορέας. Οι κύριες αρμοδιότητές μας περιλάμβαναν την πώληση, μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση εξοπλισμού για on-line αναλυτές, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για την ανάλυση των υδάτων αποβλήτων μετά τον καθαρισμό («πλύσιμο») των δεξαμενών ερμάτων των δεξαμενοπλοίων.

Σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς του IMO-MARPOL, τα ύδατα αυτά πρέπει να ελέγχονται πριν την απόρριψή τους στη θάλασσα μέσω συστημάτων ODME. Παράλληλα, τα 15 PPM OCM Bilge Alarm Monitors, είναι και αυτά υποχρεωτικά για όλα τα πλοία, και χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο των αποβλήτων υδάτων από τον διαχωριστήρα πετρελαίου-νερού (OWS) που βρίσκεται στα μηχανοστάσια των πλοίων. Από το 2012, είμαστε οι επίσημοι αντιπρόσωποι της Brannstrom – Sweden AB, μιας ηγετικής εταιρείας στον τομέα των ODMEs και των 15 PPM Bilge Alarm Monitors, προσφέροντας στη ναυτιλιακή βιομηχανία προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας.

Εκτός από τη ναυτιλία, η Darlas SA εξειδικεύεται και στην αγορά βιομηχανικών ηλεκτρονικών, εξαρτημάτων παρέχοντας ολοκληρωμένες τεχνικές λύσεις που διασφαλίζουν την άριστη λειτουργία, αποδοτικότητα και αξιοπιστία των συστημάτων των πελατών μας. Διαθέτουμε ευρεία γκάμα οργάνων δοκιμών, καθώς και ηλεκτρονικών, ηλεκτρικών, μηχανικών και πνευματικών εξαρτημάτων για την πλήρη κάλυψη όλων των απαιτήσεων κάθε εργαστηρίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας μας παρακαλούμε επισκεφθείτε τα παρακάτω site μας:

https://www.odme.eu.com

https://www.odme.de

https://www.odme.fr

https://www.odme.gr

https://www.darlas.gr

https://www.vitracer.com »

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email