Pyrforos

Γραφείο Διασύνδεσης – Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων ΕΜΠ

Menu

Ημέρα Σταδιοδρομίας Γραφείου Διασύνδεσης: προσλήψεις για τελειόφοιτους και απόφοιτους του ΕΜΠ από 32 εταιρείες

Το Γραφείο Διασύνδεσης Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων του ΕΜΠ θα πραγματοποιήσει Ημερίδα Σταδιοδρομίας τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024, στην οποία θα παραβρεθούν εκπρόσωποι 32 επιχειρήσεων, που θα έχουν ως στόχο την πρόσληψη τελειόφοιτων και απόφοιτων του ΕΜΠ.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, ακριβώς δίπλα από τον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Για να συμμετέχετε, πρέπει να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία:

(1) να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής εδώ: https://careerday.ntua.gr/  , ως την Τετάρτη 15 Μαΐου, βάζοντας τα στοιχεία σας και επιλέγοντας την ώρα της συνέντευξης με τις επιχειρήσεις με τις οποίες θέλετε να έρθετε σε επαφή την ημέρα της εκδήλωσης (θα τηρείται σειρά προτεραιότητας).

(2) να έρθετε στην εκδήλωση με το Βιογραφικό σας, σε 3 αντίτυπα και να πραγματοποιήσετε μια 15λεπτη συζήτηση – συνέντευξη με τους εκπροσώπους των εταιρειών που έχετε επιλέξει. Στη συνέχεια, όσοι επιλεγούν από αυτή τη διαδικασία, θα ειδοποιηθούν σε μεταγενέστερο χρόνο από την επιχείρηση για τα επόμενα βήματα (άμεση πρόσληψη ή δεύτερη συνέντευξη στα γραφεία της εταιρείας ή πρόσθετη εξ αποστάσεως συνέντευξη κτλ).

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος οι ακόλουθες επιχειρήσεις:
Aegean Airlines, Archirodon Group N.V., Όμιλος Εταιρειών Asso.subsea, Όμιλος ΑΒΑΞ, Cenergy Holdings, Danaos Shipping, Deloitte Greece, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ, EY Ελλάδος, Φυσικό Αέριο – Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, Hill International, Intracom Telecom, MAS S.A., MΕΤΡΟΝ- Ενεργειακές Εφαρμογές, MOTOR OIL, Mytilineos, National Energy, Nestle, Nokia, Όμιλος Εταιρειών ΟΤΕ, Παπαστράτος, P&G Hellas, PepsiCo, PharOS Ltd, Planet, Real Consulting, Όμιλος Επιχειρήσεων ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ, Σαράντης Α.Β.Ε.Ε., Sunlight Group, TITAN Α.Ε. Τσιμέντων, Τράπεζα Πειραιώς, VITAEL S.A.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τις εταιρείες που συμμετέχουν , μια σύντομη περιγραφή τους και τις ειδικότητες για τις οποίες ενδιαφέρονται, εδώ: http://career.ntua.gr/imeres-karieras/

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Όσοι ενδιαφέρονται να συντάξουν / βελτιώσουν το Βιογραφικό τους για τις ανάγκες της Ημερίδας, μπορούν να:

– συμμετέχουν στο workshop για το Βιογραφικό και τη διαμόρφωση του επαγγελματικού προφίλ στο Linkedin, που διοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου στις Αίθουσες Πολυμέσων της Βιβλιοθήκης, στην Πολυτεχνειούπολη

– να κανονίσουν μια συνάντηση με τη Σύμβουλο Σταδιοδρομίας του Γραφείου 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε  στη Σύμβουλο Σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης κ. Κατιάνα Ευσταθίου (katefstathiou@mail.ntua.gr ή στο τηλέφωνο 2107724721)

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email