Pyrforos

Γραφείο Διασύνδεσης – Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων ΕΜΠ

Menu

Ευκαιρία Επαγγελματικής Ανάπτυξης για Νέους Ερευνητές: Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Researcher Connect | 14 – 24 Οκτωβρίου 2024, από το British Council

«Το πρόγραμμα επαγγελματικής ανάπτυξης Researcher Connect του British Council, προσφέρεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα.

Το διαδικτυακό πρόγραμμα Researcher Connect προωθεί την ανάπτυξη άριστων επικοινωνιακών δεξιοτήτων για διεθνή και πολυπολιτισμικά ακαδημαϊκά περιβάλλοντα. Στόχος είναι να προσφέρει μια ευκαιρία για την ενίσχυση της παραγωγικότητας των μεμονωμένων ερευνητών και, με τη σειρά του, να υποστηρίξει τα πανεπιστήμια και τα ερευνητικά ιδρύματα με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο ταχέως εξελισσόμενο διεθνές ερευνητικό περιβάλλον.

Προσφέρεται ως σειρά ενοτήτων, οι οποίες παραδίδονται με τη μορφή διαδικτυακού εργαστηρίου από έμπειρους και ποιοτικά πιστοποιημένους εκπαιδευτές. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για ερευνητές που βρίσκονται στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους, αν και ορισμένες πτυχές του θα ωφελήσουν και πιο έμπειρα μέλη της ερευνητικής κοινότητας. Αποτελείται από διάφορες ενότητες, όπως «Παρουσίαση με αντίκτυπο», «Ακαδημαϊκή συγγραφή», «Ακαδημαϊκή συνεργασία», «Ψηφιακός ερευνητής» και άλλες. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο φυλλάδιο του προγράμματος που επισυνάπτεται.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 24 Οκτωβρίου 2024. Έχει διάρκεια δύο εβδομάδων και θα πραγματοποιείται από Δευτέρα έως Πέμπτη, 14.00 έως 17.00 μ.μ. τοπική ώρα. Το πρόγραμμα μπορεί να φιλοξενήσει έως 19 συμμετέχοντες από την Ελλάδα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν συμπληρώνοντας αυτό το έντυπο και η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος λήγει την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι επιτυχόντες θα λάβουν λεπτομερείς πληροφορίες κοντά στις ημερομηνίες του προγράμματος. »

Περισσότερα:

British Council_Researcher Connect_Brochure.pdf

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email