Pyrforos

Γραφείο Διασύνδεσης – Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων ΕΜΠ

Menu

Έναρξη εγγραφών για το Hi-Drive Summer School 2024 με θέμα την Αυτοματοποιημένη Οδήγηση | Αθήνα, 25 – 26 Σεπτεμβρίου 2024


Η ερευνητική ομάδα  ISENSE Group (https://i-sense.iccs.gr/) του ΕΠΙΣΕΥ/ΕΜΠ (https://www.iccs.gr/) , διοργανώνει το 2o Summer School με θέμα ‘Navigating the Future with Advanced and Safe Automated Driving’, στο πλαίσιο του εμβληματικού Ευρωπαϊκού έργου για την Αυτοματοποιημένη Οδήγηση Hi-Drive (https://www.hi-drive.eu/).
Η δεύτερη έκδοση του Hi-Drive Summer School θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024 στην Αθήνα, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Amarilia στην Βουλιαγμένη.
Στο Hi-Drive, 53 εταίροι, σημαντικοί εκπρόσωποι του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας, ερευνητικοί φορείς και εταιρείες ανά την Ευρώπη, συνεργάζονται με σκοπό να προωθήσουν την αυτοματοποιημένη οδήγηση (AD) σε υψηλότερα επίπεδα αυτοματισμού. Στο φετινό Summer School, η κοινοπραξία προσκαλεί φοιτητές, ερευνητές και μηχανικούς ανά τον κόσμο να διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με την ανάπτυξη και την αξιολόγηση των αυτοματοποιημένων οχημάτων, αλλά και σχετικά με τις εκτεταμένες δοκιμές αυτοματοποιημένων συστημάτων οδήγησης που ήδη πραγματοποιούνται σε κλειστές πίστες δοκιμών και ευρωπαϊκούς δρόμους. 
 
Η εγγραφή και η παρακολούθηση του προγράμματος είναι δωρεάν. Ωστόσο οι θέσεις είναι περιορισμένες και η φόρμα εγγραφής βρίσκεται στο σύνδεσμο εδώ: https://www.eventbrite.com/e/hi-drive-summer-school-2024-tickets-852761020167?aff=oddtdtcreator .
 
Εξέχοντες ομιλητές από τους σπουδαιότερους ερευνητικούς οργανισμούς και των κλάδων της αυτοκινητοβιομηχανίας και των ευφυών συστημάτων οδήγησης θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και θα παρουσιάσουν πρόσφατες εργασίες σχετικές με πληθώρα θεμάτων που παραμένουν ανοιχτά και αφορούν κυρίως στη διασφάλιση της αξιοπιστίας και της ασφάλειας της αυτοματοποιημένης οδήγησης στου δρόμους της Ευρώπης, και όχι μόνο. To πρόγραμμα των διαλέξεων με τα σύντομα βιογραφικά των εγκεκριμένων ομιλητών θα είναι σύντομα διαθέσιμο.
 
Ερευνητές και διδακτορικοί φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν την έρευνά τους κατά τη διάρκεια του Hi-Drive Summer School, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε Poster Session που θα πραγματοποιηθεί, δηλώνοντας συμμετοχή μέσω email έως και τις 12 Απριλίου 2024. Περισσότερες πληροφορίες για τις θεματικές, τη φόρμα εγγραφής και τη δυνατότητα συμμετοχής στις δραστηριότητες του θερινού σχολείου με Poster Presentation μπορείτε να βρείτε στα νέα: https://i-sense.iccs.gr/news/hi-drive-summer-school-2024-navigating-the-future-with-advanced-and-safe-automated-driving/ του I-SENSE Group και στην επίσημη ιστοσελίδα του έργου εδώ: https://www.hi-drive.eu/events/summerschool_2/.

Πληροφορίες : Σέβη Χριστοφόρου (sevi.christoforou@iccs.gr)

Περισσότερα:ΔΤ_Hi-Drive_ 2ndSummer School_Athens_Sep2024.pdf

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email