ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ 210-7721089
Menu

WWF Challenge για γιορτινό βιώσιμο γεύμα

Το WWF μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος Eat4Change προ(σ)καλέι νέους 15-35 ετών να μαγειρέψουν ένα γεύμα για τους φίλους, την οικογένειά ή και ευρύτερα τους δικούς τους χρησιμοποιώντας βιώσιμα υλικά (δηλαδή αποφεύγουμε ζωικά προϊόντα και παράγωγά τους). Περισσότερα στο κείμενο που ακολουθεί:

 

Γιορτές έρχονται κι υπάρχει κάτι που μπορούμε όλοι να κάνουμε αυτές τις ημέρες για τον πλανήτη. Στις γιορτές όλοι τρώμε, σωστά; Ε λοιπόν, το WWF στο πλαίσιο του προγράμματος Eat4Change για τη βιώσιμη διατροφή καλεί όσους από εσάς ενδιαφέρονται να οργανώσουν το δικό τους γιορτινό φυτικό γεύμα (που δεν θα περιέχει δηλαδή ζωικά προϊόντα) με όσο το δυνατόν μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. 

 

Τι ζητάμε; Να μαζέψετε τους συγγενείς, τους φίλους, τους γνωστούς σας, να ετοιμάσετε ένα υπέροχο γεύμα και να αποδείξετε ότι η βιώσιμη διατροφή μπορεί να είναι και πεντανόστιμη! Φυσικά θέλουμε να αναρτήσετε στα SoMe σας το πλήρες μενού, τις πιο πετυχημένες συνταγές και φωτογραφίες από τους ευτυχισμένους και χορτασμένους συνδαιτημόνες σας και παντα το #Eat4Change #E4Cholidaychallenge. Μάλιστα οι 3 από εσάς που θα διοργανώσουν το πιο ευφάνταστο βιώσιμο γευμα και θα μεταδώσουν το μήνυμα της βιώσιμης διατροφής σε 5-10 τουλάχιστον φίλους θα κερδίσουν δώρα από το WWF!

 

Μάθετε περισσότερα εδώ και δηλώστε συμμετοχή εδώ έως 2 Δεκεμβρίου.

 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email