ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ 210-7721089
Menu

O OHE αναζητά για εργασία τελειόφοιτους / απόφοιτους της ΣΗΜΜΥ και της ΣΕΜΦΕ και τους προσκαλεί σε ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση

Το United Nations Office for Project Services (UNOPS) του ΟΗΕ αναζητά τελειόφοιτους και απόφοιτους προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού επιπέδου από τη ΣΗΜΜΥ και τη ΣΕΜΦΕ (με ειδίκευση σε θέματα Πληροφορικής και Υπολογιστών).

Στο πλαίσιο αυτό, το Γραφείο Διασύνδεσης του ΕΜΠ, σε συνεργασία με το UNOPS, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση για φοιτητές και απόφοιτους των συγκεκριμένων Σχολών του ΕΜΠ, την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021, στις 18:00, κατά την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες εργασίας στο UNOPS και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν για να εργαστούν σε αυτήν την υπηρεσία του ΟΗΕ.

Το UNOPS («Γραφείο του ΟΗΕ για τις Υπηρεσίες Προγραμμάτων») αποτελεί το επιχειρησιακό σκέλος των Ηνωμένων Εθνών που υποστηρίζει την εφαρμογή της οικοδόμησης της ειρήνης μεταξύ των εταίρων τους, και τα ανθρωπιστικά και αναπτυξιακά έργα τους σε όλο τον κόσμο. Διαχειρίζεται πόρους προγραμμάτων για να βοηθάει αναπτυσσόμενες χώρες και χώρες με οικονομίες σε μετάβαση, στο αίτημά τους για ειρήνη, κοινωνική σταθερότητα, οικονομική ανάπτυξη και αειφόρο ανάπτυξη.

Για να συμμετέχετε στην εκδήλωση και να λάβετε το link της, θα πρέπει να δηλώσετε απαραιτήτως τη συμμετοχή σας εδώ:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebctlAtmh6hxvj1Uz5aVETjZwNW_K3H2Vxw9_sAgugnXvZLQ/viewform

………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Οι θέσεις είναι ανοικτές για όλους, αλλά στο πλαίσιο υποστήριξης των προϋποθέσεων για ίσες εργασιακές ευκαιρίες, οι γυναίκες υποψήφιοι ενθαρρύνονται ιδιαιτέρως να κάνουν αίτηση

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email