ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ 210-7721089
Menu

H PaperGraph αναζητά Assistant to the Operation Director (απόφοιτο των σχολών Μηχανολόγων Μηχανικών, Χημικών Μηχανικών ή ΣΗΜΜΥ)


  H PaperGraph αναζητά απόφοιτο των σχολών Μηχανολόγων Μηχανικών, Χημικών Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

  Η θέση για την οποία προορίζεται είναι διοικητική και αφορά στη θέση Assistant to the Operation Director, στο εργοστάσιο στο Λουτράκι.

  Θα έχει άμεση επικοινωνία με όλα τα τμήματα της παραγωγής και θα αναφέρεται στον Διευθύνοντα Σύμβουλο.

  Προσφέρεται εκπαίδευση στο αντικείμενό στο χώρο της εταιρείας αλλά και με εξειδικευμένα σεμινάρια.

  Λίγα λόγια για την εταιρεία:

  «Από το ξεκίνημά μας το 1978 στο μικρό οικογενειακό λιθογραφείο έχουμε περπατήσει ένα μακρύ και καμιά φορά δύσβατο δρόμο. Οδηγός σε κάθε βήμα μας ήταν και παραμένει η πίστη τόσο στην ποιότητα του έργου μας όσο και στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Αυτή η φιλοσοφία μετουσιώνεται σήμερα σε ένα φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξης, με σημαντικές επενδύσεις σε τεχνολογίες αιχμής. Τα τελευταία χρόνια το λιθογραφείο μας έχει μεταμορφωθεί. Σήμερα στη μονάδα μας στο Λουτράκι, συντελείται μία διαρκής αλλαγή με την καθημερινή εφαρμογή διαδικασιών αιχμής, που ενοποιούν υπηρεσίες και μηχανές με στόχο πάντα το άριστο αποτέλεσμα.

  Με σημαντικές επενδύσεις σε τεχνολογίες αιχμής, η PaperGraph συνδυάζει υπηρεσίες και μηχανολογικό εξοπλισμό με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας και τη βελτιστοποίηση της ποιότητας των προϊόντων της. H PaperGraph συνεχίζει να επενδύει σε εξοπλισμό αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό ώστε, όχι μόνο να εξυπηρετήσει, αλλά και να διαμορφώσει την εγχώρια αγορά των γραφικών τεχνών του μέλλοντος.

  Η PaperGraph είναι οι άνθρωποί της. Το προσωπικό μας απαρτίζεται από περισσότερους από 35 έμπειρους και καταρτισμένους επαγγελματίες στην παραγωγή, στο εμπορικό τμήμα, στην εξυπηρέτηση πελατών και στις διοικητικές υπηρεσίες. Με τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού σχετικά με τις εξελίξεις της τυπογραφίας και των υποστηρικτικών υπηρεσιών της, η PaperGraph αφουγκράζεται τις νέες τάσεις και τις ενσωματώνει στην καθημερινή λειτουργία της.

  Στο εργοστάσιο της PaperGraph στο Λουτράκι και στα γραφεία στην Αθήνα, οι ομάδες μας εργάζονται καθημερινά σε πρότυπες συνθήκες. Ακολουθούνται πιστά τα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας, αλλά και προστασίας του περιβάλλοντος με την εφαρμογή σταθερών συνθηκών παραγωγής.»

  Βιογραφικά στο : kbourdi@papergraph.gr.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email