ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ 210-7721089
Menu

Girls Take Over 2021: εκδήλωση της Deloitte για την ένταξη των νέων γυναικών στον επαγγελματικό κλάδο της τεχνολογίας


    Για 2η συνεχή χρονιά, η Deloitte προσκαλεί τις φοιτήτριες στο Girls Take Over 2021!. Πρόκειται για μία διαδικτυακή ημερίδα που έχει ως στόχο την ενημέρωση και την ένταξη των νέων γυναικών στον επαγγελματικό κλάδο της τεχνολογίας.

    Περισσότερα στο κείμενο που ακολουθεί:

    …………………………………………………………

H Deloitte, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά ένα ψηφιακό και εξ’ αποστάσεως hackathon μιας ημέρας για κορίτσια ηλικίας 18-23 ετών!

Θέτουμε ως προτεραιότητα για τους ανθρώπους μας τον σεβασμό και την ενθάρρυνση της ένταξης, ώστε να εξοπλίσουμε τα νέα κορίτσια με την μοναδική εμπειρία να συναναστραφούν με καταρτισμένους επαγγελματίες και να αντιμετωπίσουν πραγματικές προκλήσεις του επιχειρηματικού χώρου.

Πότε;

11 Οκτωβρίου 2021

Πιστεύουμε σε ένα μέλλον χωρίς προκαταλήψεις και κοινωνικούς αποκλεισμούς. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Κοριτσιού, στις 11 Οκτωβρίου βοηθάμε τα κορίτσια να απελευθερώσουν την δύναμή τους. Κατά τη διάρκεια της δράσης Girls Takeover που διοργανώνει η Deloitte, μπορείς να αποκτήσεις εμπειρία στο design thinking και να βοηθήσεις στην επίλυση μιας πραγματικής επιχειρηματικής πρόκλησης.

Φέτος θα πραγματοποιήσουμε ένα virtual workshop με κορίτσια από την Ιρλανδία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Ελβετία, την Ιταλία, τη Μάλτα, την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Μέση Ανατολή.

Είσαι επικοινωνιακή οραματίστρια που δεν φοβάται να αμφισβητήσει το status quo; Νιώθεις άνετα να εργάζεσαι σε μια ομάδα με άλλα δημιουργικά μυαλά; Βρίσκεις εύκολη τη συνομιλία στα Αγγλικά; Τότε αυτή η πρόκληση είναι ιδανική για εσένα!

Τι να περιμένεις

· Ως μέλος μιας ομάδας, θα περάσεις την ημέρα σου μαθαίνοντας και εξερευνώντας νέες ιδέες καθώς και αλληλοεπιδρώντας με άλλα άτομα με παρόμοιο background

· Θα μάθεις απευθείας από καταρτισμένους επαγγελματίες για τη μέθοδο του design thinking και πώς μπορείς να την εφαρμόσεις για την επίλυση πραγματικών επιχειρηματικών προβλημάτων

· Θα εργαστείς σε ένα πραγματικό επιχειρηματικό project της Deloitte χρησιμοποιώντας μεθοδολογία design thinking και θα είσαι σε απευθείας σε συνεργασία με τους πελάτες μας για την ανάπτυξη των ιδεών σου

· Θα ενισχύσεις τις δεξιότητές παρουσίασης, κάνοντας pitching την πρότασή σου σε μια κριτική επιτροπή στο τέλος της ημέρας

· Θα αποκτήσεις πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή ζωή στην Deloitte τοποθετώντας τον εαυτό σου στον ρόλο ενός επαγγελματία της εταιρείας

· Θα εργαστείς πρακτικά και θα έχεις την ευκαιρία να εμπλακείς πλήρως και να εφαρμόσεις τις ιδέες σου στην πράξη

· Θα γνωρίσεις και θα δικτυωθείς με κορίτσια με ίδιους στόχους από διαφορετικές χώρες

Στο τέλος της ημερίδας, θα λάβεις ένα εξατομικευμένο πιστοποιητικό που θα επιβεβαιώνει τη συμμετοχή σου στο workshop και τη συνεργασία σου με τους πελάτες μας.

Πώς να κάνεις αίτηση;

Στείλε μας μια επιστολή ενδιαφέροντος έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2021 και πες μας λίγα λόγια για τον εαυτό σου απαντώντας στις ακόλουθες ερωτήσεις:

· Where are you from?

· If you could go back, what would you do a hundred times over?

· What do you think about teamwork?

· What are you proud of?

· What is your superpower (e.g. creative, good with animals, patience, volleyball pro) that can help you at the Girls Takeover?

Ανυπομονούμε να λάβουμε την αίτηση σου και να περάσουμε μια μοναδική μέρα μαζί σου στις 11 Οκτωβρίου!

Εάν έχεις περαιτέρω απορίες, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email