ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ 210-7721089
Menu

7ος Φοιτητικός Διαγωνισμός Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας ”JA Start Up 2021”


  O 7ος Φοιτητικός Διαγωνισμός Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας ”JA Start Up 2021” ξεκίνησε και οι αιτήσεις παραμένουν ανοιχτές έως και τις 14 Μαρτίου 2021

  Μπορείτε να δείτε το Δελτίου Τύπου ΕΔΩ.

  To πρόγραμμα “Start Up” είναι ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του JA Europe που υλοποιείται ταυτόχρονα σε 300 Πανεπιστήμια σε όλη την Ευρώπη με τη συμμετοχή 15.000 φοιτητών. Το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές και φοιτήτριες 18-30 ετών να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική ιδέα και τους βοηθάει να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές τους σε διάφορους τομείς και δραστηριότητες μιας επιχείρησης. Ουσιαστικά, φοιτητές δημιουργούν ομάδες και για ένα διάστημα τριών μηνών εργάζονται πάνω στην ανάπτυξη μιας επιχειρηματικής ιδέας, έχοντας υποστήριξη από καθηγητές και μέντορες.

  Σημαντικά Οφέλη για τις Ομάδες:

  · Συμμετοχή στην πλατφόρμα του προγράμματος με πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό που καλύπτει σύγχρονα θέματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.
  · Δυνατότητα παρακολούθησης Webinars σε εξειδικευμένα θέματα από Experts.
  · Συνεχής υποστήριξη και καθοδήγηση από Μέντορες, έμπειρα στελέχη της αγοράς και του κόσμου των επιχειρήσεων.
  · Ένταξη στη μεγάλη οικογένεια του Junior Achievement και πρόσβαση σε ένα πλήθος ευκαιριών μάθησης και ενημέρωσης.
  · Εξαιρετικές ευκαιρίες για δικτύωση μέσω της επαφής των συμμετεχόντων με άλλα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα, Επιχειρήσεις και φοιτητές με παρόμοια ενδιαφέροντα.
  · Χρηματικά έπαθλα για τις πρώτες τρεις (3) ομάδες του Τελικού Εθνικού Διαγωνισμού (3.000€ για την ομάδα, 2.000€ για τη και 1.000€ για την ) για την κάλυψη των πρώτων εξόδων έναρξης ή / και λειτουργίας της επιχείρησης.
  · Συμμετοχή της Νικήτριας Ομάδας του Εθνικού Διαγωνισμού στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό όλων των JA Start Up από τις χώρες της Ευρώπης, Enterprise Challenge.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, όπως το χρονοδιάγραμμα, τα κριτήρια αξιολόγησης κ.α., μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

 Οι αιτήσεις για συμμετοχή γίνονται ΕΔΩ.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email