ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ 210-7721089
Menu

2 υποτροφίες σε Έλληνες φοιτητές από την Ελληνική Πρωτοβουλία Καναδά (THI Canada), για μεταπτυχιακές σπουδές στον Καναδά .

Η Ελληνική Πρωτοβουλία Καναδά (THI Canada) προκηρύσσει πρόγραμμα υποτροφιών για Έλληνες φοιτητές που ζουν στην Ελλάδα, για σπουδές στον Καναδά. Το THI Canada θα απονείμει δύο υποτροφίες των 10.000 CAD (καναδικών δολαρίων), για φοιτητές που πληρούν τα κριτήρια της υποτροφίας και που έχουν γίνει δεκτοί σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα (Master) σε καναδικό πανεπιστήμιο, για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025.
Για να υποβάλουν αίτηση για το Πρόγραμμα Υποτροφιών THI Canada, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες που κατοικούν στην Ελλάδα, να έχουν γίνουν δεκτοί σε μεταπτυχιακό πανεπιστημιακό πρόγραμμα στον Καναδά και να κατέχουν τουλάχιστον 8 στα 10 μέσο όρο βαθμολογίας από προπτυχιακό πανεπιστημιακό πρόγραμμα.
Προτεραιότητα θα δοθεί σε φοιτητές με ειδικότητες σε τομείς σπουδών που είναι σε υψηλή ζήτηση στο εργατικό δυναμικό στην Ελλάδα, σε τομείς καινοτόμων τεχνολογιών, ή σε ειδικότητες που ανταποκρίνονται στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες της χώρας και σε φοιτητές που σκοπεύουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους. 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15 Μαρτίου 2024

Περισσότερα:
https://ca.thehellenicinitiative.org/thi-canada-launches-scholarship-program-for-greek-students-to-study-in-canada/

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email