ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ 210-7721089
Menu

Πρόγραμμα εκπαίδευσης και επιχειρηματικότητας «Agritech & Foodtech» από τον οργανισμό Mindspace University

Ο οργανισμός Mindspace University διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης και επιχειρηματικότητας «Agritech & Foodtech»

Το Mindspace University αποτελείται από δύο κυρίως μέρη τα οποία διαρκούν 8 περίπου εβδομάδες. Το πρώτο είναι το εκπαιδευτικό μέρος όπου οι συμμετέχοντες παρακολουθούν σεμινάρια από έλληνες και διεθνείς μέντορες όσον αφορά το θέμα του διαγωνισμού αλλά και βασικές έννοιες ή γνώσεις που θα τους χρειαστούν στην πορεία και στο επόμενο στάδιο. Φέτος, με θέματα όπως Αγροτική βιοτεχνολογία, την κάθετη γεωργία, τροφές επόμενης γενιάς, αναγεννητική γεωργία, τα βασικά της επιχειρηματικότητας και ψηφιακά εργαλεία. Το δεύτερο μέρος είναι το επιχειρηματικό, εκεί οι συμμετέχοντες καλούνται να συλλάβουν την ιδέα τους και να την υλοποιήσουν. Κατά την διάρκεια της ανάπτυξης της ιδέας τους, οι συμμετέχοντες συνεχίζουν να λαμβάνουν συμβουλές και καθοδήγηση από τους μέντορες έτσι, ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό για αυτούς αποτέλεσμα. 

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού και επιχειρηματικού μέρους, οι καλύτερες 8 ομάδες καλούνται να παρουσιάσουν την ολοκληρωμένη τους ιδέα σε μία ομάδα κριτών και να διεκδικήσουν 10.000€, δωρέαν συμμετοχή σε ένα ταξίδι του Mindspace στην Silicon Valley, δωρεάν εργαλεία και υπηρεσίες που θα τους βοηθήσουν να ιδρύσουν την δική τους start-up και άλλα. 

Οι αιτήσεις έχουν ανοίξει και θα ολοκληρωθούν στις 8 Οκτωβρίου 2022. Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό, το πρόγραμμα, τους μέντορες και τις αιτήσεις υπάρχουν εδώ: www.mindspace.gr/university

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email