ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ 210-7721089
Menu

Θέση για τελειόφοιτους ή νέους απόφοιτους (πολιτικούς, αρχιτέκτονες, τοπογράφους ή μηχανολόγους μηχανικούς) στην ΒΑΛΕΡ ΑΕ (Valeur)

Η ΒΑΛΕΡ ΑΕ (www.valeur.gr) ζητά για την Αθήνα νεαρούς πτυχιούχους μηχανικούς (πολιτικό μηχανικό, αρχιτέκτονα, τοπογράφο, μηχανολόγο κλπ.), ιδανικά (χωρίς να είναι απαραίτητο) με μεταπτυχιακό σε Real Estate/MBA/Finance ή παρόμοιο πτυχίο οικονομικής κατεύθυνσης, ως στέλεχος για πλήρη απασχόληση, για την θέση εργασίας:
«νεαρός εκτιμητής ακινήτων και υποστήριξη όλων των εταιρικών δραστηριοτήτων ως συμβούλων ακίνητης περιουσίας».

«Το στέλεχος που θα προσληφθεί θα έχει εξαιρετικά μεγάλη ευελιξία εργασίας, την ευκαιρία της άμεσης επαφής με την ανώτατη διοίκηση, θα έχει ως πρώτο στόχο την πιστοποίηση ως εκτιμητής σε περίπου 2 χρόνια και την ενσωμάτωση του στον κλάδο μας ο οποίος θεωρούμε ότι έχει πολλές και διαφορετικές επιλογές στο επόμενα βήματα επαγγελματικής κατεύθυνσης».

. . . . . . . . . . .

Απαιτείται καλή γνώση Αγγλικών και Microsoft Office.
Προϋπηρεσία όχι απαραίτητη. Κάποια εξοικείωση με το αντικείμενο των εκτιμήσεων επιθυμητή.
Το κύριο κριτήριο μας είναι το ενδιαφέρον και κέφι για την εργασία.

Θα απαντηθούν μόνο προεπιλεγμένα βιογραφικά : loucas.valetopoulos@valeur.gr 

. . . . . . . . . . .

«Η ΒΑΛΕΡ ΑΕ είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία συμβούλων ακίνητης περιουσίας με δραστηριότητα από το 2005 . Παρέχουμε υπηρεσίες μεσιτείας, εκτιμήσεων (ακινήτων και μηχανολογικού εξοπλισμού – αριθμός 2 στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητών του ΥΠΟΙΚ), συμβούλων αξιοποίησης και συμβούλων επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία. Εχουμε εκτιμήσει πρακτικά κάθε είδους ακίνητο σε σχεδόν όλη την Ελλάδα για διαφορετικούς σκοπούς και για φορείς τόσο του ευρύτερου δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα.

Είμαστε γνωστοί στον χώρο των συμβούλων έχοντας επιλέξει ένα μοντέλο επιχείρησης ως boutique real estate advisor.  Πιστεύουμε ότι η θέση εργασίας που προσφέρεται είναι μια ιδανική είσοδος για το νεαρό στέλεχος που θέλει να διακριθεί στον χώρο των συμβούλων ακίνητης περιουσίας. Πιστεύουμε ότι ο χώρος μας είναι ένας εξαιρετικά ενδιαφέρων τομέας δραστηριότητας που περιλαμβάνει επαφές με πλειάδα άλλων επαγγελματικών όπως εκτιμητές, μεσίτες, κατασκευαστές, ιδιοκτήτες, μισθωτές, πωλητές, αγοραστές, εταιρείες και ιδιώτες επενδυτές,  real estate funds (ΑΕΕΑΠ), άλλοι σύμβουλοι κλπ.»

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email