ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ 210-7721089
Menu

Θέσεις εργασίας για Μηχανολόγους και Ναυπηγούς Μηχανολόγους σε εταιρείες μέσω του προγράμματος «Real Time Graduates»


  Το πρόγραμμα Real Time Graduates είναι μία πρωτοβουλία μη- κερδοσκοπικού χαρακτήρα που συνδέει τους απόφοιτους Ναυτιλιακών Σχολών και άλλων κλάδων της Ναυτιλίας με το Ελληνικό Ναυτιλιακό Cluster, εμπνευσμένη από το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης που λειτουργεί στην Laskaridis Shipping Co.Ltd. εδώ και πολλά χρόνια. Το Real Time Graduates αποτελεί έναν κεντρικό φορέα όπου απευθύνονται οι απόφοιτοι Ναυτιλιακών Σχολών από κορυφαία πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Είναι μια βάση δεδομένων με CV για τον χώρο της ναυτιλίας διαθέσιμη για εταιρείες που είτε ενδιαφέρονται για να καλύψουν θέσεις πρακτικής είτε για άμεση πρόσληψη άλλων θέσεων. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ευκαιρία που επιτρέπει στους απόφοιτους να αποκτήσουν εμπειρία στο εργασιακό περιβάλλον μίας Ναυτιλιακής Επιχείρησης, ενώ ταυτόχρονα γίνονται άρτιοι επαγγελματίες στον χώρο αυτό, σε πραγματικό χρόνο.

  Στο πρόγραμμα συμμετέχουν δεκάδες εταιρείες, τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.investinthefuture.gr/companies

  Eταιρείες/μέλη του προγράμματος ενδιαφέρονται αυτό το διάστημα για θέσεις εργασίας που αφορούν απόφοιτους Μηχανολόγους Μηχανικούς και Ναυπηγούς Μηχανολόγους Μηχανικούς. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στο site https://www.investinthefuture.gr/ ώστε να αποσταλούν τα βιογραφικά τους στις εταιρείες.

  Για περισσότερες πληροφορίες:

  www.investinthefuture.gr

  και στο info@investinthefuture.gr

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email