ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ 210-7721089
Menu

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 8η Ημέρα Καριέρας στη Χαλκίδα με τη συμμετοχή 33 επιχειρήσεων

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 8η Ημέρα Καριέρας στη Χαλκίδα, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο  LUCY (Βουδούρη 10, Χαλκίδα, ΤΚ 34100) από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

 

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν συνολικά 33 επιχειρήσεις με περισσότερες από 600 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Σημειώνεται ότι, πολλές από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις προσφέρουν μεταφορά από και προς  τον τόπο εργασίας στην ευρύτερη περιοχή των Οινοφύτων, τόσο από την Αθήνα όσο και από τη Χαλκίδα. 

Δείτε  όλες τις πληροφορίες  εδώ:  https://www.dypa.gov.gr/hmera-karieras-xalkida-2022

 

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-chalkida

 

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email