ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ 210-7721089
Menu

Αιτήσεις για συμμετοχή startups από όλη την Ελλάδα στο επόμενο Incubation πρόγραμμα του Orange Grove (μια πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας)

Συνεχίζονται οι υποβολές των αιτήσεων για συμμετοχή startups από όλη την Ελλάδα στο επόμενο Incubation πρόγραμμα του Orange Grove που θα γίνονται δεκτές για λίγες ημέρες ακόμη, έως και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Η πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα απευθύνει πρόσκληση σε νέους επιχειρηματίες που θέλουν να κάνουν πραγματικότητα τις καινοτόμες ιδέες τους αλλά και σε νεοσύστατες επιχειρήσεις και υφιστάμενες καινοτόμες ΜΜΕ ώστε να υποστηρίξει την περαιτέρω ανάπτυξή τους.

To εξάμηνο online Incubation πρόγραμμα του Orange Grove ενθαρρύνει αιτήσεις από οποιοδήποτε γεωγραφικό σημείο της ελληνικής επικράτειας με στόχο την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας και περιλαμβάνει απομακρυσμένα workshops, πρόσβαση σε online εργαλεία και εξ αποστάσεως συμβουλευτική καθοδήγηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες της κάθε ιδέας / επιχείρησης.
Διακεκριμένοι trainers και εθελοντές μέντορες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με την πολύτιμη συμβολή και εμπειρία τους, θα προσφέρουν σεμινάρια, bootcamps και διαδραστικά εργαστήρια, τα οποία πλαισιώνονται από μέντορινγκ και tailor-made 1-1ς. Παράλληλα, παρέχονται σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης και πρόσβαση στο εκτεταμένο, διεθνές δίκτυο του Orange Grove και της Ολλανδικής Πρεσβείας.

Επισυνάπτεται το δελτίο τύπου PRESS RELEASE Orange Grove Incubation Programme.docx
ενώ περισσότερες πληροφορίες καθώς και το ενημερωτικό φυλλάδιο είναι διαθέσιμα στο: www.orangegrove.eu/apply/  

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email