ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ 210-7721089
Menu

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το ReGeneration Academy on Cloud Tools & Technology vol. 3 powered by Microsoft & το 15o Γενικό Κύκλο του ReGeneration.

‘Aνοιξαν οι αιτήσεις για το ReGeneration Academy on Cloud Tools & Technology vol. 3 powered by Microsoft & το 15o Γενικό Κύκλο του ReGeneration.

Το ReGeneration Academy on Cloud Tools & Technology vol. 3 powered by Microsoft προσφέρει ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης βασικών και πιο προχωρημένων αρχών σχετικών με Cloud Tools & Technologies, το οποίο συγκεκριμένα εξειδικεύεται στην ανάπτυξη Web εφαρμογών και λύσεων στο Microsoft Azure. Ο σκοπός της ακαδημίας είναι να προετοιμάσει ανταγωνιστικούς και εξειδικευμένους επιστήμονες, ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις θέσεις σε τομείς σχετικούς με την τεχνολογία και τον προγραμματισμό.

· Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ύλη θα βρεις εδώ.

· Προϋποθέσεις Συμμετοχής μπορείς να δεις εδώ.

· Περίοδος αιτήσεων: 14/09 – 05/10 14.00

· Κατάθεση αιτήσεων: https://www.regeneration.gr/regen-academy/regeneration-academy-on-cloud-tools-technology-vol-3/

. . . . . . . .

Ο 15ος Γενικός Κύκλος του ReGeneration είναι η ναυαρχίδα του ReGeneration και απευθύνεται σε νέους και νέες πτυχιούχους, με ή χωρίς αναπηρία από οποιοδήποτε ακαδημαϊκό υπόβαθρο. Το πρόγραμμα έχει στόχο την κατάρτιση των finalists σε ήπιες δεξιότητες, προετοιμάζοντάς τους να διεκδικήσουν δυναμικά την επόμενη θέση τους στην αγορά εργασίας, σε μια από τις 1600 εταιρείες του δικτύου του ReGeneration.

· Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ύλη θα βρεις εδώ.

· Προϋποθέσεις Συμμετοχής μπορείς να δεις εδώ.

· Περίοδος αιτήσεων: 07/09 – 28/09 14.00

· Κατάθεση αιτήσεων: https://www.regeneration.gr/regen-academy/15th-general-cycle/

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής μπορείτε να δείτε εδώ, ενώ μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα του ReGeneration στο info@regeneration.gr.

——-
ReGeneration

To ReGeneration είναι ένα πολυσυμμετοχικό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και εκπαίδευσης που απευθύνεται σε ταλαντούχους νέους/ες πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα.
Σήμερα, μέσω του ReGeneration περισσότεροι/ες από
2800 νέοι/ες πτυχιούχοι έχουν βρει μια θέση εργασίας σε περισσότερες από 1050 εταιρείες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ReGeneration, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.regeneration.gr, κάντε like στη σελίδα του προγράμματος στο Facebook και ακολουθήστε στο Instagram & το LinkedIn.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email